Azt ették, amit főztek maguknak
Pontosabban, amit sütöttek. Dunn, Swanston és Drahos a Tommaso Pizzéria vendégei voltak, de nem a megszokott módon.
A pizzéria régóta támogatja a játékosokat, most az az ötletük támadt, hogy örömet szerez néhány olyan kosarasnak, akik otthonuktól távol vannak, ezért a napjaikat nagyrészt egyedül töltik. A vendéglátás nem csak egy egyszerű meghívásból állt, a vendégek azt ehették, amit megsütöttek maguknak.
A Tommaso séfje megmutatta a játékosoknak az igazi (Verace) nápolyi pizza fortélyait, és mindenki készített magának egyet. Ezt a pizzát egyébként a sportolóknak kimondottan ajánlják, hiszen semmilyen adalékanyagot nem használnak a készítésnél.
Küszködtek a tésztanyújtással, de a feltétnél kiélhették fantáziájukat.
Amin a játékosok is elámultak, az az volt, hogy a fatüzelésű kemencében nem kellett 5 perc sem, és már ehették is.